Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom?

Bij Buigbaar verzamelen we persoonlijke gegevens om onze marketing- en verkoopactiviteiten effectief uit te kunnen voeren. We bewaren de gegevens die je met ons deelt. Hieronder vind je een overzicht van artikelen die meer duidelijkheid hierover geven:

Privacyverklaring Buigbaar 

Ingangsdatum: 28 augustus 2024

In deze privacyverklaring leggen wij, Buigbaar uit hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze bezoekers en klanten. We beschrijven welke gegevens wij verzamelen, hoe wij deze verwerken, en welke rechten u heeft.

Artikel 1. Definities

1.1 Buigbaar: de gebruiker van deze privacyverklaring: Buigbaar, gevestigd aan Rotterdam, Spangesekade 163, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 87271842.

1.2 Betrokkene: de natuurlijke persoon die gebruik maakt van de diensten van Buigbaar, een overeenkomst aangaat, contact met ons opneemt, of onze website bezoekt.

1.3 Overeenkomst: de overeenkomst tussen Buigbaar en de betrokkene voor de levering van onze diensten.

1.4 Website: de website www.buigbaar.nl.

1.5 Profilering: het verwerken van persoonsgegevens om bepaalde persoonlijke aspecten van de betrokkene te evalueren, zoals voorkeuren, interesses, en online gedrag.

1.6 Persoonsgegevens: gegevens waarmee een natuurlijke persoon geïdentificeerd kan worden.

Artikel 2. Persoonsgegevens

2.1 Buigbaar hecht groot belang aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens en handelt daarbij in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

2.2 Buigbaar verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens:

2.3 Wij verzamelen persoonsgegevens van de betrokkene wanneer deze via de website, telefonisch, of via e-mail contact met ons opneemt.

2.4 Gebruik van persoonsgegevens bij formulieren: Wanneer u een formulier invult op onze website, zoals het aanvragen van een prijsindicatie of het downloaden van een gratis resource, vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen. Door dit formulier in te vullen, geeft u ons toestemming om uw contactgegevens te gebruiken voor de volgende doeleinden:

U kunt zich op elk moment afmelden voor het ontvangen van marketingcommunicatie door te klikken op de afmeldlink in onze e-mails of door contact met ons op te nemen via info@buigbaar.nl.

2.5 Buigbaar verwerkt geen bijzondere persoonsgegevens.

2.6 De website en onze diensten zijn niet gericht op personen jonger dan 16 jaar, tenzij met toestemming van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens van een minderjarige hebben verzameld, neem dan contact met ons op via de gegevens in artikel 12.1, zodat wij de betreffende gegevens kunnen verwijderen.

Artikel 3. Grondslag en doeleinden van de verwerking

3.1 De grondslag voor het verwerken van persoonsgegevens is het uitvoeren van de overeenkomst of, op verzoek van de betrokkene, het nemen van precontractuele maatregelen.

3.2 Buigbaar verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

3.3 Het verstrekken van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres is noodzakelijk voor het aangaan van een overeenkomst. Zonder deze gegevens kan geen overeenkomst tot stand komen.

3.4 Buigbaar zal de persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is voor de hierboven beschreven doeleinden.

3.5 Buigbaar streeft naar minimale gegevensverwerking en verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de beschreven doeleinden.

Artikel 4. Profilering

4.1 Profilering vindt alleen plaats als de betrokkene hiervoor toestemming heeft gegeven. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken.

4.2 Profilering heeft tot doel:

4.3 Profilering kan worden uitgevoerd door het combineren van gegevens die de betrokkene bij het aanmaken van een account heeft verstrekt en data afkomstig uit cookies.

4.4 Voor profileringsdoeleinden kunnen de volgende gegevens worden verwerkt:

Artikel 5. Nieuwsbrieven

5.1 Nieuwsbrieven worden alleen verzonden als de betrokkene hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.

5.2 De betrokkene kan zich te allen tijde afmelden voor nieuwsbrieven via de link in de nieuwsbrief of door contact op te nemen met Buigbaar, zoals beschreven in artikel 6.

Artikel 6. Afmelden voor nieuwsbrieven

6.1 De betrokkene kan zich afmelden voor nieuwsbrieven door:

Artikel 7. Wissen van persoonsgegevens

7.1 Buigbaar zal persoonsgegevens zonder onredelijke vertraging verwijderen indien:

7.2 Buigbaar is niet verplicht persoonsgegevens te wissen als sprake is van een wettelijke uitzondering.

Artikel 8. Verstrekken van persoonsgegevens aan derden

8.1 Buigbaar zal persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, behalve wanneer:

8.2 De betrokkene kan toestemming voor het verstrekken van persoonsgegevens aan derden te allen tijde intrekken.

Artikel 9. Inzagerecht, recht op overdraagbaarheid, rectificatie en verwijderen

9.1 Op verzoek verleent Buigbaar de betrokkene toegang tot alle persoonsgegevens die wij bijhouden. De betrokkene kan een kopie van deze gegevens ontvangen.

9.2 De betrokkene kan verzoeken om onjuiste gegevens te laten corrigeren of verwijderen.

9.3 Verzoeken tot toegang, wijziging of verwijdering van gegevens kunnen schriftelijk of via e-mail worden ingediend bij Buigbaar Wij reageren binnen 4 weken.

Artikel 10. Bezwaar

10.1 De betrokkene kan bezwaar maken tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens. Buigbaar zal de verwerking stoppen, tenzij er dwingende gerechtvaardigde redenen zijn om deze voort te zetten.

Artikel 11. Recht van beperking

11.1 De betrokkene kan verzoeken de verwerking van zijn persoonsgegevens te beperken terwijl een verzoek tot aanpassing, verwijdering of bezwaar in behandeling is.

Artikel 12. Contact

12.1 Voor vragen over de verwerking van persoonsgegevens, het intrekken van toestemming, inzage, correctie, verwijdering, beperking van verwerking, of bezwaar tegen verwerking kunt u contact opnemen via:

Buigbaar
Spangesekade 163, 3026 GW Rotterdam
info@buigbaar.nl
06 10112685

12.2 Buigbaar zal de betrokkene informeren over de afhandeling van zijn verzoek.

Artikel 13. Beveiligingsmaatregelen

13.1 Buigbaar heeft passende beveiligingsmaatregelen getroffen om persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, diefstal, of onrechtmatig gebruik.

13.2 Gegevens die via de website worden verstrekt, zijn versleuteld met een HTTPS-verbinding.

Artikel 14. Privacybeleid van derden

14.1 Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links met de website zijn verbonden. Buigbaar is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites omgaan met persoonsgegevens.

Artikel 15. Wijzigingen

15.1 Buigbaar behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring eenzijdig te wijzigen. De meest recente versie wordt op de website gepubliceerd.

Artikel 16. Datalek

16.1 In geval van een datalek dat ongunstige gevolgen heeft voor de persoonlijke levenssfeer van de betrokkene, zal Buigbaar dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en, indien nodig, de betrokkene informeren.